Stefan Hyttfors

Stefan Hyttfors - Foredragsholdere

Global keynote speaker.

Stefan Hyttfors holder foredrag i hele verden om ledelse, trender, digitalisering, fremtid, innovasjon og endring. Stefan blander ideer fra mange ulike disipliner og skaper en høyenergi-sesjon som gjør at du må stoppe opp og tenke. 

Er fremtiden en konsekvens av dine handlinger, er du med og bestemmer hvordan din fremtid skal være?

Du kan kjempe mot endringer, eller du kan omfavne dem. Se for deg at du blir presset mot kanten av en klippe, du kan velge og la deg presse utenfor og falle, eller så kan du hoppe, og bestemme utfallet selv. Stefan forteller på en høyernergisk måte om hvordan du kan omfavne endringer på, og hvordan en kan forstå og takle endringer i en usikker verden, hvor endringer skjer hele tiden. Stefan provoserer, utfordrer, samtidig som han er inspirerende og underholdene.

Alle levende ting er i endring, og når internett forbinder oss alle i et grenseløst nettverk er endring raskere enn noen gang før. Markedet er nå globalt, åpent døgnet rundt og med oss i våre lommer. Evnen til å tilpasse seg er nøkkelen til å overleve. Ser du muligheter til å ta initiativ som endrer din bransje eller venter du på bevis og la noen andre kjøre utviklingen?

Stefan Hyttfors har bakgrunn som fotograf, journalist, PR-konsulent og entreprenør. Han er grunnlegger av det digitale PR-firmaet Wenderfalck som har vunnet en rekke priser for kreativitet og kundetilfredshet.

Pressebilde

Fyll gjerne inn din kontaktinformasjon så kontakter vi deg. Du kan også ringe tel 90 80 93 29 eller sende oss en epost på info@speakersandfriends.no.