11 Mar

Pär Johansson er initiativtaker til, og leder for Glada Hudik-teateret.

I sitt arbeid har Pär tre viktige utgangspunkt. For det første: For å vokse må man bli sett og verdsatt for den man er. For det andre: Med glede, engasjement og riktig tilpasset pedagogikk kan ethvert menneske finne sin utvikling og sin vekstkraft. For det tredje: Integrering og samarbeid mellom ulike grupper beriker tilværelsen for oss alle.

Til tross for massiv motstand fra omgivelsene startet Pär Johansson 1996 Glada Hudik-teateret, et teater hvor utviklingshemmede og «normalhemmede» opptrer sammen på scenen sammen. Pär er drevet av en sterk lidenskap for det han gjør, noen vil kalle det galskap. Etter en time med både latter og tårer får vi bevis for hva som kan skje hvis du kan flytte grenser, og hele tiden strekke deg litt lenger.

Pär er prisbelønt som både leder og foredragsholder. Han viser hvordan enkeltpersoner kan utvikle seg, selv om de har liten potensial til å lykkes. Hans motto er: det er bedre å være veldig god på en ting enn dårlig på ti.

Pressebilde

Fyll gjerne inn din kontaktinformasjon så kontakter vi deg. Du kan også ringe tel 90 80 93 29 eller sende oss en epost på info@speakersandfriends.no.

Leave A Comment