Øyvind Kvalnes

Øyvind Kvalnes - Foredragsholdere

Engasjerende foredrag om filosofiske emner i arbeidslivet.

Øyvind Kvalnes holder engasjerende foredrag om filosofiske emner i arbeidslivet. Han inviterer til samtaler om hva det vil si at noe er rett og galt, skjønt og stygt, sant og usant, og bruker filosofiske begreper til å drøfte dagligdagse utfordringer i organisasjoner. 

Øyvind Kvalnes har en doktorgrad i filosofi fra Universitetet i Oslo, med avhandlingen “Living with Moral Luck”. Siden 2009 har han vært førsteamanuensis ved Handelshøyskolen BI, Institutt for ledelse og organisasjon. Der forsker og underviser han om forretningsetikk, profesjonsetikk, moralpsykologi og ledelse. Før dette var han i en årrekke daglig leder for Humanistisk Akademi.

I 2005 mottok Kvalnes Universitetsforlagets faglitterære pris for boken Se gorillaen! Etikk i arbeid. Den har siden vært mye brukt, både blant profesjonsutøvere innen finans, revisjon, ledelse og pedagogikk, og i organisasjoner som jobber aktivt med praktisk etikk i egne rekker. Han har også gitt ut bøkene Mot og mening (2008), Det feilbarlige menneske (2010) og Etikk og samfunnsansvar (2012). De består alle av filosofiske refleksjoner over lett gjenkjennelige situasjoner fra arbeidslivet. Kvalnes er fast bidragsyter til Dagens Næringslivs spalte om ledelse.

Pressebilde

Fyll gjerne inn din kontaktinformasjon så kontakter vi deg. Du kan også ringe tel 90 80 93 29 eller sende oss en epost på info@speakersandfriends.no.