Ole Petter Nyhaug

Ole-Petter Nyhaug - Foredragsholdere

Ole Petter er en av landets mest brukte og anerkjente foredragsholdere innen marketing, medier, markedsanalyse, innovasjon, trender og fremtid.

Ole Petter Nyhaug er partner og kreativ leder, og brenner for innovasjon og temaene detaljhandel, mat og drikke, (nye) medier, telecom og unges utdanning og karriere.

Han har startet og utviklet flere selskaper innen markedsanalyse, og har jobbet på globalt nivå for merkevarer som Coca-Cola, Unilever, Audi og IKEA. Han er en etterspurt foredragsholder på forbrukertrender. Han er tildelt Norges Markedsanalyseforenings pris som “Årets Markedsanalytiker”, utpekt som en av “Europe´s Top Youth Marketing Minds`” og er flere ganger nominert som Årets Foredragsholder i marketingbransjen av ANFO.

I år holdt Ole Petter Nyhaug foredrag på landets mest prestisjefylte konferanse. NHO´s Årskonferanse samler det som kan krype og gå av samfunnstopper fra næringsliv, politikk og organisasjonsliv fra statsminister til konsernsjefer, styremedlemmer, medier og statsapparat. Og ikke minst gode foredragsholdere fra inn- og utland. Ole Petters tema handlet om «Når mennesker møter teknologi: Forbrukeren som den nye vekstmotoren».

Kort fortalt var budskapet at vi ikke må glemme at for de fleste vestlige økonomier er forbrukeren – altså vanlig folks kjøp av varer og tjenester – den viktigste faktoren for vekst eller fall i økonomien. Norge har vært i en spesiell situasjon på grunn av våre oljeinntekter, og har lenge lent oss på tradisjonell industri og råvarer, men slik kommer det ikke til å være for evig tid. Nettopp derfor er kanskje noe av nøkkelen til omstilling og vekst i norsk økonomi det Ole Petter avsluttet sitt innlegg med å si: «Det handler om å forstå hva folk vil ha, og få de til å bruke penger på det».

Pressebilde

Fyll gjerne inn din kontaktinformasjon så kontakter vi deg. Du kan også ringe tel 90 80 93 29 eller sende oss en epost på info@speakersandfriends.no.