Vi hjelper deg å utvikle møteinnholdet og konferanser.

Speakers&friends jobber med å utvikle møte innhold i ulike former og ofte i samarbeid med interessante samarbeidspartnere. Dette kan innebære å produsere interessant innhold til en konferanse, innhold som kan brukes i andre kommunikasjonskanaler, eller å få budskapet fra paneldebatten og presentasjoner av ulike slag.

Vi føler et sterkt innhold med klare røtter i møtet formål og en aktuell sammenheng er det viktig for vellykkede møter i ulike former. På bakgrunn av dette ønsker vi å unngå deltakerne måtte gå til konferanser der forelesere bare leverer sitt slott, hvor paneldebatter, mest forvirrende og hvor ansvaret for temaet og deltakerne til å navigere riktig plassert i prinsippet bare på konferansen moderator.

Noen ganger trenger det svært lite for å endre dette, og noen ganger trenger vi mer samarbeid, men vennligst starte diskusjonen med oss slik at vi kan hjelpe deg med å finne samarbeid som utvikler dine møter. Speakers&friends hjelpe deg med det store bildet, men like vel med de små detaljene til det store bildet skal være rett!

Fyll gjerne inn din kontaktinformasjon så kontakter vi deg. Du kan også ringe tel 90 80 93 29 eller sende oss en epost på info@speakersandfriends.no.

Leave A Comment