Milad Mohammadi

Milad Mohammadi - Foredragsholdere

Mangfold, kommunikasjon og lederskap.

Petter Stordalen: “Milad Mohammadi kom til meg med stor selvtillit og hevdet at han var den beste foredragsholderen i Skandinavia. Det er ikke ofte at noen utfordrer meg på den måten, så jeg tok utfordringen. Milad Mohammadi avsluttet Vinterkonferansen, Skandinavias største arrangement på Friends Arena foran tusenvis av ledere, og han holdt sitt ord. Milad leverte det beste og mest inspirerende foredraget i arrangementets historie, og han fortjente sin fem-minutters stående applaus.” 

Milad Mohammadi har fått utmerkelser som Sveriges superkommunikatør, Sveriges Supertalent og Morgendagens Leder og er på kort tid blitt en av Nordens mest populære og inspirerende foredragsholdere.

Milad ble født i Iran på slutten av 80-tallet og flyktet til Sverige. En oppvekst med ekskludering, diskriminering og det å se sine foreldre slåss for livet ble en stor drivkraft for Milad. Han var Sveriges yngste jurist og statsviter og er i dag en fantastisk foredragsholder.

Gjennom sin unike kommunikasjonsevne, med sterke følelser, kunnskap og inspirasjon har han inspirert og påvirket bedrifter, kommuner og ansatte innen  mangfold, kommunikasjon, inkludering og ledelse med tesen om at forskjeller og mangfold gir de største mulighetene.

«Like barn leker best, men ulike barn finner på de morsomste lekene». 

Pressebilde

Fyll gjerne inn din kontaktinformasjon så kontakter vi deg. Du kan også ringe tel 90 80 93 29 eller sende oss en epost på info@speakersandfriends.no.