Janne Haaland Matlary

Janne Haaland - Foredragsholdere

Professor i internasjonal politikk.

Janne Haaland Matlary er professor dr.philos. i statsvitenskap på feltet internasjonal politikk. Hun var statssekretær i UD i perioden 1997-2000, og ledet KRfs ideologi-utvalg og internasjonale utvalg.

Hun har en rekke internasjonale og nasjonale verv; og er bl.a. utenrikspolitisk rådgiver for fyrsten av Liechtenstein, medlem av det internasjonale styret for MBA-skolen IESE i Barcelona, medlem av Forsvarspolitisk Utvalg og satt også i UDs ‘Omdømmeutvalg’ og utvalget for etiske retningslinjer for Petroluemsfondet. Hennes forskningsfelt er primært sikkerhetshetspolitikk og EU.

Janne holder foredrag om:

Å lede seg selv og andre under risiko» – et foredrag om hva vi kan lære fra militær ledelse. Janne Haaland Matlary er også prof. ved Forsvarets Høyskole og jobber med risiko, samt fra den klassiske dannelsestradisjon.

Internasjonal politikk – spesialfelt strategisk tenkning, sikkerhetspolitikk (NATO), men også EU og menneskerettigheter, norsk utenrikspolitikk.

Foredrag om Vatikanet og den nye paven («Frans – hvem er han og hva vil han, Vatikanets makt), etc. Janne er medlem av vitenskapsakademiet i Vatikanet og er en kjent katolikk i Norge.

Foredrag om geopolitikk og Europa/Russland, samt politisk risiko mht. næringslivet.

Pressebilde

Fyll gjerne inn din kontaktinformasjon så kontakter vi deg. Du kan også ringe tel 90 80 93 29 eller sende oss en epost på info@speakersandfriends.no.