27 Apr

Hva gjør verdens beste bedrifter påfallende likt?

Ingebrigt Steen Jensen er forfatter, rådgiver, tekstforfatter og fotballentusiast, og han kan også kunsten å holde levende foredrag.

Ingebright Steen Jensen er en fargerik deltaker i samfunnsdebatten, og en av Norges mest ettertraktede foredragsholdere. Han står bak noen av de mest omtalte og vellykkede reklamekampanjene i norsk kommunikasjonshistorie, og er blitt kåret til århundrets reklamemann i Norge. I 1997 var han var han med på å starte kommunikasjonshuset Dinamo. Han er også hovedarkitekt bak Stabæk Fotball. Steen Jensen er forfatter av boken Ona Fyr, som handler om ledelse, ledelsesteknikker og motivasjon. Boken har solgt i mer enn 150.000 eksemplarer.

Han er en sterk foredragsholder på hvordan skape innovasjon, nye allianser og vinnerkultur. Med sitt «stand-up show» snakker han gjerne om hvordan bedrifter skal lykkes med kommunikasjon.

– De fleste arbeidsplasser i dag mangler en stammekultur. Folk vil ha et sted de hører hjemme. Det er ikke penger som trekker arbeidskraft, det er emosjonell lojalitet og tilhørighet. Man må slippe galskapen løs i bedriftene, sier Ingebrigt.

Ingebrigt holder foredrag om temaer som:

  • Hvorfor blir de beste virksomhetene best?
  • Hvordan bli god sammen med andre?
  • Hvordan holder man på kundene?

Pressebild.

Fyll gjerne inn din kontaktinformasjon så kontakter vi deg. Du kan også ringe tel 90 80 93 29 eller sende oss en epost på info@speakersandfriends.no.

Leave A Comment