Frode Kyvåg

Frode Kyvåg - Foredragsholdere

Forutsetninger for å gjøre hverandre gode.

Frode Kyvåg holder foredrag om samarbeid, holdninger, inkludering og frivillighet. 

Frode Kyvåg er tidligere håndballtrener og idrettsleder, som nå er bystyrerepresentant i Oslo for Arbeiderpartiet. Kyvåg er mest kjent for sin innsats for Norway Cup og Bækkelagets Sportsklub.

Frode sier det er viktig å få med ungdommen fordi økt innflytelse gir økt engasjement og involvering. Der er også viktig å satse på jentene som utøvere, trenere, ledere og dommere. I lagidretter er 80% av trenerne er gutter/menn. Idretten konkurrerer i stadig større grad mot den teknologiske utviklingen som er med på å passivisere unger. Styresmaktene må bidra med økonomi – dette er utgifter til inntekts ervervelse fordi man setter penger i ei framtid med en befolkning med bedre helse.

Frode Kyvåg har mottatt kongens fortjenestemedalje i gull og Idrettens Fredspris. Kyvåg har vært aktiv skøyteløper, fotballspiller og håndballspiller. Han er norgesmester i håndball med Bækkelaget som spiller. Videre har han ledet Bækkelaget til seriemesterskap, norgesmesterskap og hele 4 europacupfinaler. Ingen annen norsk klubb har oppnådd slik internasjonal suksess som Bækkelaget under Frode Kyvågs ledelse.

Pressebilde

Fyll gjerne inn din kontaktinformasjon så kontakter vi deg. Du kan også ringe tel 90 80 93 29 eller sende oss en epost på info@speakersandfriends.no.