04 Oct

Gjør deg ikke smart – gjør deg forstått.

Elaine Eksvärd er retorikkeksperten du bør lytte til hvis du selv ønsker å bli hørt.

– Mange tenker at det er bare politikere som driver med retorikk, men alle trenger det. Min misjon er å ta retorikken fra talerstolen til hverdagen, sier Elaine. Hennes største kjepphest er å holde det enkelt, bruke et språk som alle forstår. Enten det handler om å avsløre hersketeknikker eller analysere politikere.

Kommunikasjon er en god ting. Og enten du skal holde et foredrag, en tale eller «bare» konversere, er det viktig at du tenker gjennom hvordan du sier ting samt hvordan du fremstår. Ordene er bare en del av kommunikasjonen, sier Elaine. Budskapet kan være vel og bra, men formen kan være feil, og budskapet må tilpasses tilhørerne. Elaine Eksvärd mener det er lurt å ha tenkt gjennom hva man tror folk vil tenke når de ser deg. En presentasjon av deg selv må være slik at folk ganske raskt får med seg hva du har å komme med! Man vil gjerne gi et inntrykk av hvordan man er, hvem man er og hva man står for … men du skal unngå å fortelle dette direkte. Det er best om du gjennom din væremåte forteller noe om hvem du er.

Livet blir lettere når folk vil høre på deg!

Pressebilde.

Fyll gjerne inn din kontaktinformasjon så kontakter vi deg. Du kan også ringe tel 90 80 93 29 eller sende oss en epost på info@speakersandfriends.no.

Leave A Comment