Cecilie Andvig

Cecilie Andvig - Foredragsholdere

Cecilie Andvig er supermotivatoren som flere ganger er kåret til årets motivator.

Cecilie Andvig har i over 20 år holdt kurs og foredrag for norske og utenlandske bedrifter. Gjennom forberedende møter og informasjonsinnhenting setter Cecilie seg grundig inn i hver enkelt bedrifts situasjon. 

Hemmeligheten bak Cecilies suksess er rett og slett grundig forarbeid. Cecilie er en levende interessert, og ikke minst engasjert person. Gjennom forberedende møter og informasjonsinnhenting setter hun seg grundig inn i hver enkelt bedrifts situasjon. Hun lærer seg sjargong og interne uttrykk som hun aktivt bruker i sine foredrag.

Uansett om man er lege, sykepleier, IT-ansvarlig, daglig leder, butikkmedarbeider, lærer, kvinne eller mann så har alle noe å lære på Cecilies foredrag.

Cecilie har en personlige og direkte stil fri for avansert teknikk og fancy effekter.
Hun er et fyrverkeri på scenen, og med sin karakteristiske humor og glimt i øye peker hun på hva som er vesentlig og uvesentlig i hverdagen til de fleste. Man får en rekke aha-opplevelser og bli mer bevisst både sin egen og andres måte å være på. Opplevelsen av henne på scenen kan oppsummeres slik: ”Stand-up med faglig innhold”.

De fire hovedpilarene i Cecilies foredrag er:

Service/Respons: Hvem møter vi på hvilken måte? Gir og får vi god respons? Hva ligger i begrepet Service? Er vennlighet en del av hverdagen så er det som olje i maskineriet! Service er å ha hjertet med i det du gjør og glimt i øyet!!

Kommunikasjon/Kroppsspråk: Hva sier du og hvordan sier du det, ord kan lyve, men kroppen lyver aldri. Stemmen og kroppsspråk er med på å skape stemning og misstemning på arbeidsplassen, Hvordan blir ting sagt OG skrevet, forstår eller misforstår vi hverandre??

Ros og ris/ oppmuntring og takknemlighet: Hvorfor er ikke voksne flinke til å gi ros og ta imot ros når det er så viktig for oss?? Barn og dyr gir og får oppmerksomhet, vi trenger det alle sammen!! «Grip noen i å gjøre noe riktig, ikke vent til de gjør noe galt» pleier Cecilie å si!! Vær raus med rosen, mennesker som trives skaper gode resultater!!

Holdninger: Hvilken holdning har du til deg selv, omgivelsene, kolleger og brukere?? Du er den du velger å være, er vi med på å skape et godt miljø eller er vi i foreningen Kos Med Misnøye ??

Det er ikke avanserte teknikker som skal til, her er det opp til hver og en og være med på å skape den arbeidsplassen vi vil ha!!

 

 

Fyll gjerne inn din kontaktinformasjon så kontakter vi deg. Du kan også ringe tel 90 80 93 29 eller sende oss en epost på info@speakersandfriends.no.