17 Mar

Foredrag med en av Norges fremste entreprenører.

Fredrikstad-mannen Bård Eker står bak Koenigsegg-bilene og Hydrolift-båtene. Han er en av Norges mest fremtredende industridesignere og en av Skandinavias mest suksessfulle entreprenører. Bård Eker er mannen som har satt sitt preg på utvikling og innovasjon hos en rekke toneangivende norske og internasjonale bedrifter.

Bård er Utdannet sivilindustridesigner fra Statens håndverks- og kunstindustriskole.Han eier blant annet sportsbåtprodusenten Hydrolift, Eker Design og Eker Performance, i tillegg til å være medeier i en rekke teknologi-start-ups.

Bård Eker hadde egentlig planer om å bli arkitekt, men etter studier på Statens håndverks- og kunstindustriskole og Pratt i New York, startet han i 1989 egen industridesignvirksomhet i Norge. Etter den tid har Eker jobbet for mange internasjonale industrielle aktører med designløsninger og ideer, og da ofte med svært knappe tidsfrister. Han har tidligere både konkurrert i roadracing og i båtklassen offshore, hvor han i 2005 ble verdensmester.

Pressebilde

Fyll gjerne inn din kontaktinformasjon så kontakter vi deg. Du kan også ringe tel 90 80 93 29 eller sende oss en epost på info@speakersandfriends.no.

Leave A Comment